SINSOFT kenmerkt zich al vanaf 1981 in de markt van software-aanbieders door bedrijfsgerichte applicaties te ontwikkelen.

Wij ontwikkelen oa. maatsoftware voor de handel in bloemen en planten, voor kwekers, distributeurs en de hotel branche en levert de daarbij benodigde apparatuur.

Onze op uw maat aangepaste software pakketten zijn oa. 'n verdeelpakket, voorraad beheer, ekt verwerking en facturering.

Doordat recente ontwikkelingen op de voet worden gevolgt blijft de software up-to-date. Uw keuze dus waar efficiŽnte verdeling, voorraad- en factuurbeheer 'n eerste vereiste is.

SINSOFT is dealer van Psion handcomputer Workabout en levert deze met het benodigde facturerings pakket. Met alle benodigde toebehoren en een snelle (laser)printer voor een perfect eindproduct, met goede na-service, begeleiding en ondersteuning.


SINSOFT hanteert scherpe prijzen door het ontbreken van dure logistiek, reclame en personeel rondom het geleverde produkt. Neem aub kontakt op met Sinsoft voor meer informatie.


Verdeel uw aankopen direct via KOA of achter de klok
Dagelijks zijn wij bereikbaar vanaf 05.45 uur
Design (c) 1981 Sinsoft Computing Oegstgeest
Pagina bijgewerkt: zondag 15 juli 2018