SINSOFT kenmerkt zich al vanaf 1981 in de markt van software-aanbieders door bedrijfsgerichte programma's en applicaties voor de sierteelt te ontwikkelen. Doordat recente ontwikkelingen op de voet worden gevolgt blijft de software up-to-date.

SINSOFT ontwikkelt maatsoftware voor de handel in bloemen en planten, en ook voor kwekers, distributeur en hotel branche en levert ook de daarbij benodigde apparatuur. Sinsoft heeft oa. 'n verdeelpakket, voorraad beheer, ekt verwerking, facturering en ontwerpt ook op maat gemaakte werkvloerpakketten. Uw keuze dus waar absolute noodzaak tot efficiŽnte verdeling, voorraad- en factuurbeheer 'n eerste vereiste is.

SINSOFT is dealer van Psion handcomputer Workabout en levert deze met het benodigde facturerings pakket. Met alle benodigde toebehoren en een snelle (laser)printer voor een perfect eindproduct, met goede na-service, begeleiding en ondersteuning.


SINSOFT hanteert scherpe prijzen door het ontbreken van dure logistiek, reclame en personeel rondom het geleverde produkt.

U vindt ons in de
Softwaregids voor groothandel bloemkwekerijprodukten

Verdeel uw aankopen direct via KOA of achter de klok
Dagelijks zijn wij bereikbaar vanaf 06.15 uur
Design (c) 1981 Sinsoft Computing
Update: zaterdag 24 juni 2017

25 jaar Jubileum 01-03-2017